'S WERELDS EERSTE HUSQVARNA AWD AUTOMOWER
'S WERELDS EERSTE HUSQVARNA AWD AUTOMOWER

Robotmaaiers

  

Perfect maaien op steile hellingen

De Husqvarna Automower® heeft een betere tractie en een lager gewicht, en is dus ideaal voor hellingen tot 75% (34°).

Geen overlast voor de buren

Met een geluidsniveau van slechts 58 dB(A) kan de Automower® makkelijk in de tuin werken zonder dat dit u of uw buren stoort.

Complex

Dankzij de doorgangsdetectie en ingebouwde hellingsregeling is de Husqvarna Automower® in staat om elke tuin te maaien, ongeacht de complexiteit of het terrein.

Robotmaaier

Husqvarna Automower® — wereldleider in robotmaaien

Husqvarna Automower® is uw slimme, betrouwbare partner in de tuin, van de marktleider op het gebied van robotmaaien. Hij maait uw gras overdag en 's nachts, bij regen of zonneschijn, zodat u elke dag kunt genieten van een perfect gemaaid gazon – en meer tijd overhoudt voor al uw andere taken.

Koopgids voor Automower®

's Werelds eerste Husqvarna AWD Automower®

Extreme prestaties op hellingen: De Automower® werkt eenvoudig op de meest veeleisende gazons. Hij kan hellingen tot wel 70% (35º) aan en levert geweldige resultaten, zelfs op de meest uitdagende gazons.

Superieure interactie: Met de Automower® Connect-app kunt u de maaier vanaf elke locatie ter wereld bedienen en configureren, en deze beveiligen met de diefstal-opsporingsfunctie met GPS. Of geef hem opdrachten met Alexa of Google Home en hij zal doen wat u zegt.

Premium ontwerp: De Automower® 435X AWD heeft een uniek X-Line-ontwerp met een gelede carrosserie voor superieure besturing en tractie. Rubberen bumpers zorgen voor minder krassen en de led-koplampen verbeteren de zichtbaarheid.

Meer informatie over de Automower® 435X AWD vindt u hier:

Complex gazon. Perfect resultaat.

De robuuste en betrouwbare Husqvarna Automower® levert een perfect maairesultaat, zelfs bij uitdagende gazons. Hij navigeert eenvoudig door complexe gebieden, beweegt zich soepel door nauwe doorgangen, over ruw terrein en steile hellingen, zodat u elke dag een perfect gemaaid gazon hebt – met minimale interactie.

Bij nacht en ontij

U zult verbaasd opkijken hoe snel u de Husqvarna Automower® vergeten bent. U merkt nauwelijks iets terwijl de maaier door de tuin rolt en het gazon snel, stil en efficiënt maait. Geen lawaai, geen gedoe — gewoon een geweldig gazon.

Een robotconcept voor het perfecte gazon

De Husqvarna Automower® maait uw gazon, terwijl u relaxt. Hij werkt 's nachts en in de regen, met een perfect resultaat — zelfs bij complexe tuinen. Ontdek de beste manier om een beter gazon te krijgen.

ALLES ONDER CONTROLE MET UW SMARTPHONE

Krijg met onze nieuwe app volledige controle over uw Husqvarna Automower®, waar u ook bent.

Volledige controle met GPS-tracking

Met Automower® Connect hebt u altijd de volledige controle. Dankzij de GPS-functie en de verbinding via het mobiele telefoonnetwerk kunt u starten, stoppen en plannen met uw smartphone. En met de app kunt u de maaier ook traceren als hij is gestopt of gestolen.

Download de app voor iOS

Download de app voor Android

Maak verbinding met de Apple Watch

Met de Automower® Connect-app, die compatibel is met Apple Watch, wordt een Husqvarna Automower® nog eenvoudiger en leuker. De app voor uw Apple Watch biedt de meest essentiële functies van de app voor uw smartphone en stelt u in staat snel te starten, te parkeren, te stoppen en de status van de robotmaaier te controleren, direct vanaf uw pols.

Download de Apple Watch-app

INSTALLATIE, SERVICE EN OPSLAG

Automower® Connect Kit

De Husqvarna Automower® installeren

Een Husqvarna Automower® draait om gebruiksgemak en dat wordt onmiddellijk duidelijk als ook het installatieproces is afgerond. Een robotmaaier van Husqvarna installeert u in een handomdraai.

Husqvarna Automower®-service

Servicepakketten voor de Husqvarna Automower® — verkrijgbaar in Basis, Brons, Zilver en Goud — en kunnen van alles omvatten, van software-updates, veiligheidstests en het vervangen van maaibladen tot premium opties zoals winterstalling en controles thuis.

Winterhotel voor Husqvarna Automower®

Winterhotel voor Automower® is de ideale manier om dezelfde premium prestaties voor het volgende seizoen te garanderen. Bij deze service wordt uw machine geïnspecteerd, gereinigd en gewaxt, voordat hij wordt opgeslagen onder warme en droge omstandigheden.

HET VERSCHIL ZIT IN DE DETAILS

De batterij serie van Husqvarna combineert al onze kennis op het gebied van buitenmachines met innovatieve elektrotechniek. De machines bevatten een schat aan functies die uw leven gemakkelijker maken.

Er hoeven geen grasresten te worden verzameld

De Automower® laat kleine grasresten achter die u niet zult opmerken, dus u hoeft ze niet te verzamelen. Door de grasresten te laten liggen, wordt de tuin op natuurlijke wijze bemest.

Hij vindt de weg terug

De Automower® wordt geleid door de begrenzingsdraden in uw tuin. Binnen dat gebied beweegt de maaier in onregelmatige patronen zodat er geen lijnen of maaisporen in het gras staan.

Hoogte-instelling

U kunt de maaihoogte (van bepaalde modellen) handmatig of elektrisch instellen, zodat het gras overal even lang is.

Welkom bij Husqvarna platform Dealers Nederland

Jool-Hulstraat 22
1327 HA Almere

Routebeschrijving weergeven
kaartjehttps://api.mapbox.com/styles/v1/maxnl/ck3004c1l0jlq1cpiqaw3qlbn/static/url-https%3A%2F%2Fwww.husqvarnadealers.nl%2Fwp-content%2Fthemes%2Fhusqvarna-sites%2Fgraphics%2Fmarker.png(5.2630696,52.3601901)/5.2630696,52.3601901,13,0/1280x460?access_token=pk.eyJ1IjoibWF4bmwiLCJhIjoiY2syenpkMW94MGRocDNvandjanR2MDF6eiJ9.JrXjGnAWHz233M0pA1YPvA&attribution=false&logo=false Husqvarna platform Dealers Nederland